Gräsklippare som fastnar på stubbar

Vanligtvis är det lite charmigt att ha kvar stubbar ute på tomten och ingenting som man behöver bli av med. Om man nu inte tycker att det är väldigt fult och verkligen känner att man vill bli av med det. Men bortsett från det så tycker jag att det finns ganska många olika verksamheter som man kan vända sig till och få hjälp utav. Det finns bland annat stubbfräsning vilket är någonting som hjälper de allra flesta som behöver tjänstehjälp med sådant som bland annat rör stubbfräsning i Norrtälje.

När man som vi har en automatisk gräsklippare som åker runt så behöver man göra sig av med stubbarna på gräsmattan genom stubbfräsning för att gräsklipparen annars åker upp på dem och fastnar. Så får man springa ut och lyfta upp den och sen starta den igen, vilket funkar men det är väldigt opraktiskt för man sitter ju inte och kollar på den hela tiden. Hela syftet med en automatisk gräsklippare är ju att den ska klippa själv så att man kan göra annat undertiden istället.

Därför valde vi att ringa till Utlunda Entreprenad i Norrtälje och be dem komma hit för att hjälpa oss med stubbfräsning. För en chans att bli av med stubbarna för att gräsklipparen skulle kunna åka fritt utan att fastna.

De från Utlunda Entreprenad i Norrtälje ska komma hit i nästa vecka och ta bort stubbarna och förhoppningsvis så kommer det att bli bra. Tror det men blir ändå lite nervös, blir alltid lite nervig när det handlar om sådana här saker.