En byggfirma med vältränade karlar

Verksamheter och deras omfattning är en sak men sen finns det mycket annat som blir betydligt mer komplicerat. Det finns bland annat en byggfirma i Kungsbacka, som jag dock av erfarenhet vet åker runt i hela Göteborgstrakten, för att utföra renoveringar och husbyggen. Det är Kullaviks Byggwest och det är verkligen den byggfirma som jag håller på. Bra tjänster och trevlig personal. Ser bra ut gör de också, vältränade karlar, ingenting fel på det. Och när jag hade över dem för att få hjälp med renovering här hos mig på Hisings backa, där de åkte hela vägen från Kungsbacka och hit, så var de snabba med sitt arbete. Kollade hela tiden med mig hur jag ville ha det också, vilket kändes otroligt bra. Bättre att de gör så och frågar flera gånger än att de bara frågar en gång och sen tror att de ska komma ihåg det och att det råkar bli fel.

Det är ändå väldigt mycket pengar man lägger ner när man anlitar en byggfirma, inte bara Kullaviks Byggwest utan de flesta byggfirmor, och därför vill man självklart att det ska bli bra. Blir en väldig besvikelse om det inte skulle bli så som man vill ha det, och det vore ju verkligen inte någonting att eftersträva. Jag menar, det blir som det blir och man får ut det man får av det och antingen så blir man nöjd eller inte. Du kan aldrig vara helt säker.

Tror dock att jag kommer att anlita samma byggfirma, Kullaviks Byggwest från Kungsbacka, om det skulle vara så att jag ska göra om något mer här hemma eller göra någon sorts renovering.