Med en snickares charm

Det är någonting som är otroligt charmigt med snickare. Arbetskläderna är inte helt fel och män som är händiga är även det ett stort plus. Har alltid varit lite svag för snickare och vilken tur jag hade att jag tillslut fick mig en snickare. Och inte vilken snickare som helst utan en från Impera Bygg Nyköping. Så mycket bättre kan det knappast blir.

Det är väldigt charmigt med kläderna och jag tycker att det finns så väldigt mycket bra valmöjligheter. Bara att vara glad över att jag faktiskt lyckades få mig min snickare när jag likväl hade kunnat få någon annan.

Har faktiskt till och med fått hjälp från Impera Bygg Nyköping en gång tidigare, men det var innan min kära man hade börjat jobba där. De var här hemma och hjälpte mig med min renovering. Det är den enda snickerifirma som jag anlitat och att det sen blev så att jag hittade en snickare som jobbade hos just dem var bara en slum. Ett ganska roligt sammanträffande.

Jag kan rekommendera alla att anlita snickare från Impera Bygg Nyköping och även att hitta snickare som partners för att man då nästan inte ens behöver hjälp från firmor för att det räcker med att man har sin sambo som finns vid ens sida och hjälper en. Och min älskade sambo är otroligt duktig som snickare och kan göra det absolut mesta här hemma och jag behöver faktiskt nästan inte alls göra någonting, inte med byggena i alla fall, men det blir ändå jämnt, för jag gör självklart mycket annat istället.