Golvläggare i Kalix

Hej igen, mina glada och lojala läsare! Som ni säkert alla redan vet så håller min man och jag på att renovera hela vårt hus här i Kalix och genom detta enorma projekt så har jag lärt mig så mycket och kommit i kontakt med väldigt många nya människor och yrkesgrupper, bland annat golvläggare i Kalix.

Hemma hos oss har Urban Eriksson Golv & Kakel hjälp oss med att lägga nya golv i vårt hus, och jag kan inte säga något annat än att min man och jag är stormförtjusta i resultatet. Tack vare dessa skickliga hantverkare har vår renovering gått så mycket smidigare och jag hade inte kunnat önska att det hade blivit på något annat sätt. Golvet ser underbart ut och arbetarna som kom hit för att jobba var alltid punktliga, trevliga och lätta att ha och göra med. Om jag hade fått ändra något hade jag inte kommit på något att göra, tack vare dessa underbara golvläggare i Kalix. De hjälpte oss med att välja ut golv som passade till rummen i just vårt hus så att vi skulle kunna uppnå bästa möjliga resultat, mycket med tanke på det klimat som vi lever i här uppe i Kalix. Jag tror inte att alla mina fina läsare riktigt förstår den kyla som konstant håller sitt grepp om oss här uppe i Kalix, men vi är glada ändå, speciellt när det finns så många otroligt duktiga och kompetenta golvläggare i Kalix. Jag skulle med mycket varm hand och det godaste lovord rekommendera Urban Eriksson Golv & Kakel till alla er som behöver hjälp med golvläggning i Kalix och dess omnejd.